De lopers

… onze ‘runners’ tijdens de Roparun…

Erwin de Putter

Erwin de Putter

Loper

Hallo ik ben Erwin de Putter.
In 2018 heb ik voor de eerste keer Roparun gelopen met team AZ Nikolaas..
Roparun stond al lang op mijn bucket-list, dus toen ze daar op zoek waren naar lopers was de keuze snel gemaakt.
Vond het machtig om vanuit Parijs te starten en zo via Noord-Frankrijk en België naar Nederland te lopen. Spijtig dat het de laatste jaren enkel nog door Nederland gaat.
Vorig jaar ben ik last-minute ingevallen bij team 83 (ook echt pas de avond voor vertrek). Ik werd in Dendermonde verwelkomd door een zeer enthousiaste en warme groep.
Zoals bij velen zijn ook binnen mijn familie en vriendenkring meerdere mensen getroffen door kanker. Gelukkig zijn er tegenwoordig middelen om de ziekte wat draaglijker te maken.
Ik vind het een fijne gedachte dat ik door het uitoefenen van mijn hobby, samen met deze mooie groep mensen, hier iets aan kan bijdragen.

Bert De Smedt

Bert De Smedt

loper

Ik ben Bert, getrouwd met Lies en papa van Simon, Tijs en Lena. Prof aan KU Leuven waar ik onderzoek hoe kinderen leren rekenen (en waarom sommige kinderen dat heel moeilijk vinden en waarom andere net heel gemakkelijk) en toekomstige pedagogen opleid aan de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen. Enkele jaren geleden als bij toeval beginnen lopen en nu aan het begin van een tweede Roparun avontuur.

Ilse Stevens

Ilse Stevens

loper

Mijn naam is Ilse, woon samen met Peter in de koizerlijke stee Oilsjt (maar zie dat ander paard ook wel graag ), en ik neem dit jaar voor de achtste maal deel aan de Roparun als loper. Naast de sportieve uitdaging tijdens het Roparunweekend draag ik graag mijn steentje bij aan het inzamelen van financiële middelen, waarmee talrijke projecten gesteund kunnen worden, om zo het leven van mensen met kanker draaglijker te maken.

Andy Vermassen

Andy Vermassen

Loper

Mijn naam is Andy, 45 jaar, werkzaam bij Barry-Callebaut in Wieze. Daarnaast ook nog werkzaam in de Horeca en als vrijwilliger bij Het Rode Kruis en als Ambulancier. Mijn weinige vrije tijd probeer ik te spenderen aan looptrainingen en wedstrijden.

Joren Remue

Joren Remue

Loper

Ik ben Joren, ondertussen net gehuwd met Astrid en papa van Camille.
Al jaren spreek ik er over om eens deel te nemen aan Roparun en dit jaar is de tweede deelname een feit. Vorig jaar moest ik door een blessure afhaken als loper maar kon ik gelukkig meefietsen. Het kriebelt dan ook om nu als loper deel te nemen.
Naast een mooie sportieve uitdaging trachten we met ons team ook geld in te zamelen voor verschillende kankergerelateerde projecten. Op deze manier proberen we patiënten en familie wat hoop, moed en kracht te geven om te blijven vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Tim De Donder

Tim De Donder

loper

Hallo, ik ben Tim. Ik ga voor de tweede maal mee als loper. Ik werk fulltime als technieker met wateranalyseapparatuur. Daar probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het milieu en beter om te gaan met het nieuwe goud. Tot binnenkort!

Niels Tas

Niels Tas

loper

Ik ben Niels, gehuwd met Antigone en papa van Ona en Lars. Ik ben gepassioneerd door onderwijs, wiskunde, politiek en Dendermonde. Ik ga voor de 3de keer mee met team83, de tweede keer als loper. Ik kijk er ongelofelijk naar uit!

Thierry Van Haverbeke

Thierry Van Haverbeke

loper

Hey, ik ben Thierry een gepassioneerde marathon loper die graag een uitdaging aanneemt. Ondertussen vormen mijn echtgenote Sarah, en ik een nieuw samengesteld gezin. We zijn verhuisd naar het gezellige Sint-Gillis-bij-Dendermonde.

De fietsers

… doen hun best om de juiste route te volgen…

Lotte Willems

Lotte Willems

fietser

Ik ben Lotte, 33 jaar en mama van Ditte en Fonne. Ik ben een zelfstandige vroedvrouw en mijn vrije tijd vul ik op met trainen voor de triatlon.
Het is mijn tweede deelname aan Roparun.

Alex Remue

Alex Remue

fietser

Ik ben Alex, gehuwd met Katty, vader van Joren en Jens, vake van onze eerste kleindochter Camille.
Ondertussen ben ik reeds toe aan mijn 9de Roparun-deelname, dit telkens als fietser. Het wordt een ‘speciale’ Roparun die jammer genoeg enkel plaatsvindt in Nederland. Hopelijk kunnen we in 2024 opnieuw in Parijs starten. Het wordt wel terug een uitdagend ‘avontuur voor het leven’ maar met de steun van familie, vrienden en de toffe teamleden kijk ik er opnieuw met volle goesting en vertrouwen naar uit. Bezig zijn voor een goed doel geeft een goed gevoel.

Matthias De Vleeschouwer

Matthias De Vleeschouwer

fietser

Ik ben Matthias en ga dit jaar mee als fietser. Het wordt mijn tweede deelname aan de Roparun. In het dagelijkse leven werk ik als laborant in een onderzoekslabo. De strijd tegen kanker wordt op verschillende niveaus gestreden en belang van goede zorg en onderzoek kan niet genoeg benadrukt worden! In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport waarbij ik badminton, fietsen en wandelen met elkaar afwissel. Ik kijk er naar uit om opnieuw deel uit te maken van dit team!

Patrick De Smet

Patrick De Smet

teamcaptain - fietser

Nadat ik in 2023 noodgedwongen moest afhaken kijk ik nu met volle goesting uit naar mijn deelname aan Roparun. De eerste keer als fietser nadat ik voordien steeds als loper meedeed.

Coördinatie

… zorgen er voor dat er niet te veel mis loopt…

Nele Cleemput

Nele Cleemput

coördinator

Ik ben Nele en loopmaatje van enkele lopers van Team83 en van de Dendermondse Straatlopers. Corona brak net uit toen zij mij enthousiast maakten om mee te lopen in de Roparun. Op dit moment zijn er lopers genoeg, en daarom doe ik héél graag mee als coördinator. Enkele mensen in m’n dichte omgeving werden overrompeld door kanker, ik zag wat de ziekte met een mens en zijn dierbaren doet. Ik word dan ook bijzonder aangetrokken door het motto van de Roparun, het is een enorme motivatie om de kwaliteit van het leven van mensen met kanker te verbeteren.
Dit jaar zal dus mijn eerste deelname aan de Roparun worden: ik mag al coördinerend zorgen dat de hardlopers en de fietsers aan de finish geraken!
Ik geniet nu al van het Roparunvirus van gezelligheid, onderlinge sfeer en teamwork. Zonder elkaar zijn we nergens.

Tina De Jonghe

Tina De Jonghe

coördinator

Tina, 48 jaar geleden geboren in Dendermonde en opgegroeid in de pijnders familie. In mijn vrije tijd kan je me terugvinden in de salsawereld daar dansen mijn passie is.
Om mee te werken als vrijwilliger heb ik niet lang moeten nadenken. Ik bewonder elk jaar de prestaties dat dit team neerzet en zich inzet voor goede doel.
Ik kijk er naar uit om voor dit team een meerwaarde te kunnen zijn.

Chauffeurs/begeleiders

… zorgen voor tijdige aflossing, veilig vervoer en zoveel meer …

Nico De Greve

Nico De Greve

chauffeur - begeleider
Kristel Vaes

Kristel Vaes

chauffeur - begeleider

Ik ben Kristel, 46 jaar en mama van 2 twintigers.
Van beroep ben ik fotograaf. Als opleiding verpleegkundige maar dit oefen ik al enkele jaren niet mee uit.
Ik ben begeleidster bij VZW SportAan, een G sportvereniging voor kinderen met een beperking.
Sinds 2016 woon ik in Zele en heb ik kennis gemaakt met ROPArun. Toch hoe het leeft in Zele.
Elk jaar opnieuw zei ik, deel uitmaken van zo een organisatie, dat moet echt wel heel tof zijn en een hele belevenis.
Omdat ik zelf niet zo heel sportief ben zag ik me niet meteen mee lopen of fietsen dus ook niet meedoen.
Tot Patje de briefjes uitdeelde van het spaghettife stijn, we zijn dan over ROPA run beginnen praten en toen liet hij vallen dat er nog begeleiding nodig is.
Ik rij supergraag met busjes, zet me heel graag in bij organisaties en had al langer de droom om ROPA mee te doen, dus hier ben ik!
Tijdens het Pinksterweekend wil ik graag één van jullie chauffeurs zijn.

Emanuele Licata

Emanuele Licata

chauffeur - begeleider

Ik ben Emanuele, 37 jaar, getrouwd en papa van 1 zoontje. Ik heb team83 leren kennen via mijn vrouw. Ik doe voor de 2de keer mee als chauffeur-begeleider, en dit jaar de 1ste keer in het nieuwe parcours. De vorige keer is dat heel goed verlopen. Ik rij heel graag, en zet me ook heel graag in voor het goeie doel. Daarbovenop zijn de mensen van team83 fijne en warme mensen. Ik kijk er erg naar uit om er opnieuw een succesverhaal van te maken!

Paul Sijsmans

Paul Sijsmans

chauffeur - begeleider

Hey there, Paul here! Voor de derde keer mee als chauffeur/begeleider, toch wel een beetje spannend op dat nieuwe parcours en met zoveel nieuwe mensen in het team. Maar het wordt ongetwijfeld weer een boeiende en fijne ervaring.
Ik ben verbonden aan KU Leuven, als stafmedewerker kwaliteit voor de bibliotheken en leercentra. In mijn vrije tijd vind je me in het Jazz Centrum van Dendermonde, soms al eens aan een kwistafel, als vrijwilliger links of rechts. En straks dus achter het stuur van het ‘buske’. We kijken er naar uit!

Peter Van Den Steen

Peter Van Den Steen

chauffeur - begeleider

Kiné – verzorgers

… zorgen er voor dat pijnlijke en vermoeide spieren als ‘nieuw’ worden…

Goele Callaars

Goele Callaars

kiné/sportverzorger

vacant

sportverzorger

Catering & ondersteuning

… zorgen voor de onmisbare gezonde calorieën en zoveel meer…

Sarah Verhasselt

Sarah Verhasselt

catering/ondersteuning
Kjenta De Bruyn

Kjenta De Bruyn

catering/ondersteuning

Hoi allemaal!
Ik ben Kjenta De Bruyn en geboren in Dendermonde waar ik zeer trots op ben. Ik tel 18 lentes en in mijn vrije tijd ben ik te vinden in het voetbalstadion van Lokeren - Temse. Ik ben net zoals mijn mama en broers hevige supporter en hou ervan onze ploeg naar een overwinning te schreeuwen.
Toen mijn mama voorstelde om het team bij te staan voor de catering tijdens deze editie van Roparun heb ik geen seconde getwijfeld. Zo kan ik ook een bijdrage doen voor het goede doel.
Ik ben alvast klaar voor deze geweldige ervaring.

Febe De Maesschalck

Febe De Maesschalck

catering/ondersteuning

Hallo allemaal.
Ik ben Febe. Ik ben 17 jaar oud. Ik ben geboren in Lokeren en ben dan ook al vele jaren een Lokeren-fan.
Toen ze mij vroegen om mee te helpen voor de catering, zag ik dit direct zitten.
Ik draag heel graag mijn steentje bij voor het goede doel.

Geert De Smet

Geert De Smet

catering/ondersteuning