De lopers

… onze ‘runners’ tijdens de Roparun…

Erwin De Putter

Erwin De Putter

Loper
Bert De Smedt

Bert De Smedt

loper

Ik ben Bert, getrouwd met Lies en papa van Simon, Tijs en Lena. Prof aan KU Leuven waar ik onderzoek hoe kinderen leren rekenen (en waarom sommige kinderen dat heel moeilijk vinden en waarom andere net heel gemakkelijk) en toekomstige pedagogen opleid aan de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen. Enkele jaren geleden als bij toeval beginnen lopen en nu aan het begin van een Roparun avontuur.

Ilse Stevens

Ilse Stevens

loper

Mijn naam is Ilse, woon samen met Peter in de koizerlijke stee Oilsjt (maar zie dat ander paard ook wel graag ), en ik neem dit jaar voor de zevende maal deel aan de Roparun als loper. Naast de sportieve uitdaging tijdens het Roparunweekend draag ik graag mijn steentje bij aan het inzamelen van financiële middelen, waarmee talrijke projecten gesteund kunnen worden, om zo het leven van mensen met kanker draaglijker te maken.

Andy Vermassen

Andy Vermassen

Loper

Mijn naam is Andy, 44 jaar, werkzaam bij Barry-Callebaut in Wieze. Daarnaast ook nog werkzaam in de Horeca en als vrijwilliger bij Het Rode Kruis en als Ambulancier. Mijn weinige vrije tijd probeer ik te spenderen aan looptrainingen en wedstrijden.

Lotte Willems

Lotte Willems

Loper

Ik ben Lotte, 32 jaar en mama van Ditte en Fonne. Ik ben een zelfstandige vroedvrouw en mijn vrije tijd vul ik op met trainen voor de triatlon.

Tim De Donder

Tim De Donder

loper

Hallo, ik ben Tim. Ik ga mee als loper. Ik werk fulltime als technieker met wateranalyseapparatuur. Daar probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het milieu en beter om te gaan met het nieuwe goud. Tot binnenkort!

Niels Tas

Niels Tas

loper

Ik ben Niels, gehuwd met Antigone en papa van Ona en Lars. Ik ben gepassioneerd door onderwijs, wiskunde, politiek en Dendermonde. Ik ga voor de 2de keer mee met Team 83, voor de eerste keer als loper. Ik kijk er ongelofelijk naar uit!

Thierry Van Haverbeke

Thierry Van Haverbeke

loper

Hey, ik ben Thierry een gepassioneerde marathon loper die graag een uitdaging aanneemt. Ondertussen vormen mijn vriendin, Sarah, en ik een nieuw samengesteld gezin. We zijn verhuisd naar het gezellige Sint-Gillis-bij-Dendermonde en stappen op 8 juli het huwelijksbootje in.

De fietsers

… doen hun best om de juiste route te volgen…

Joren Remue

Joren Remue

fietser

Ik ben Joren, verloofd met Astrid.
Al jaren spreek ik er over om eens deel te nemen aan Roparun en dit jaar is de eerste deelname een feit. Het kriebelt dan ook om er snel met dit team aan te beginnen.
Naast een mooie sportieve uitdaging trachten we met ons team ook geld in te zamelen voor verschillende kankergerelateerde projecten. Op deze manier proberen we patiënten en familie wat hoop, moed en kracht te geven om te blijven vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Alex Remue

Alex Remue

fietser

Ik ben Alex, gehuwd met Katty en vader van Joren en Jens.
Ondertussen ben ik reeds toe aan mijn 9de Roparun-deelname, dit telkens als fietser. Het wordt een ‘speciale’ Roparun die enkel plaatsvindt in Nederland. Het wordt terug een uitdagend avontuur maar met de steun van familie, vrienden en de toffe teamleden kijk ik er opnieuw met volle goesting en vertrouwen naar uit. Bezig zijn voor een goed doel geeft een goed gevoel.

Matthias De Vleeschouwer

Matthias De Vleeschouwer

fietser

Ik ben Matthias en ga dit jaar mee als fietser. Het wordt mijn eerste deelname aan de Roparun. In het dagelijkse leven werk ik als laborant in een onderzoekslabo. De strijd tegen kanker wordt op verschillende niveaus gestreden en belang van goede zorg en onderzoek kan niet genoeg benadrukt worden! In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport waarbij ik badminton, fietsen en wandelen met elkaar afwissel. Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van dit team!

Christian Van Camp

Christian Van Camp

fietser

Coördinatie

… zorgen er voor dat er niet te veel mis loopt…

Emanuele Licata

Emanuele Licata

coördinator

vacant

coördinator

Chauffeurs/begeleiders

… zorgen voor tijdige aflossing, veilig vervoer en zoveel meer …

Nico De Greve

Nico De Greve

chauffeur - begeleider
Kristel Vaes

Kristel Vaes

chauffeur - begeleider

Ik ben Kristel, 46 jaar en mama van 2 twintigers.
Van beroep ben ik fotograaf. Als opleiding verpleegkundige maar dit oefen ik al enkele jaren niet mee uit.
Ik ben begeleidster bij VZW SportAan, een G sportvereniging voor kinderen met een beperking.
Sinds 2016 woon ik in Zele en heb ik kennis gemaakt met ROPArun. Toch hoe het leeft in Zele.
Elk jaar opnieuw zei ik, deel uitmaken van zo een organisatie, dat moet echt wel heel tof zijn en een hele belevenis.
Omdat ik zelf niet zo heel sportief ben zag ik me niet meteen mee lopen of fietsen dus ook niet meedoen.
Tot Patje de briefjes uitdeelde van het spaghettife stijn, we zijn dan over ROPA run beginnen praten en toen liet hij vallen dat er nog begeleiding nodig is.
Ik rij supergraag met busjes, zet me heel graag in bij organisaties en had al langer de droom om ROPA mee te doen, dus hier ben ik!
Tijdens het Pinksterweekend wil ik graag één van jullie chauffeurs zijn.

vacant

chauffeur - begeleider
Paul Sijsmans

Paul Sijsmans

chauffeur - begeleider

Hey there, Paul here! Voor de tweede keer mee als chauffeur/begeleider, toch wel een beetje spannend op dat nieuwe parcours en met zoveel nieuwe mensen in het team. Maar het wordt ongetwijfeld weer een boeiende en fijne ervaring.
Ik ben verbonden aan KU Leuven, als stafmedewerker kwaliteit voor de bibliotheken en leercentra. In mijn vrije tijd vind je me in het Jazz Centrum van Dendermonde, soms al eens aan een kwistafel, als vrijwilliger links of rechts. En straks dus achter het stuur van het ‘buske’. We kijken er naar uit!

Kiné – verzorgers

… zorgen er voor dat pijnlijke en vermoeide spieren als ‘nieuw’ worden…

vacant

sportverzorger

vacant

sportverzorger

Catering & mobilhome

… zorgen voor de onmisbare gezonde calorieën en zoveel meer…

Sarah Verhasselt

catering

vacant

catering

vacant

catering