De lopers

… onze ‘runners’ tijdens de Roparun…

Patrick De Smet

Patrick De Smet

Loper, teamkapitein

Mijn naam is Patrick De Smet.
Ik ben een loper en maak sinds de start van onze ploeg deel uit van het team.
Het engagement en de warme uitstraling van het project heeft mij steeds gestimuleerd om eraan mee te doen.
Hopelijk kan dit nog voor enkele jaren.

Bert De Smedt

Bert De Smedt

loper

Ik ben Bert, getrouwd met Lies en papa van Simon, Tijs en Lena. Prof aan KU Leuven waar ik onderzoek hoe kinderen leren rekenen (en waarom sommige kinderen dat heel moeilijk vinden en waarom andere net heel gemakkelijk) en toekomstige pedagogen opleid aan de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen. Enkele jaren geleden als bij toeval beginnen lopen en nu aan het begin van een Roparun avontuur.

Ilse Stevens

Ilse Stevens

loper

Mijn naam is Ilse, woon samen met Peter in de koizerlijke stee Oilsjt (maar zie dat ander paard ook wel graag ), en ik neem dit jaar voor de zevende maal deel aan de Roparun als loper. Naast de sportieve uitdaging tijdens het Roparunweekend draag ik graag mijn steentje bij aan het inzamelen van financiële middelen, waarmee talrijke projecten gesteund kunnen worden, om zo het leven van mensen met kanker draaglijker te maken.

Andy Vermassen

Andy Vermassen

Loper

Mijn naam is Andy, 44 jaar, werkzaam bij Barry-Callebaut in Wieze. Daarnaast ook nog werkzaam in de Horeca en als vrijwilliger bij Het Rode Kruis en als Ambulancier. Mijn weinige vrije tijd probeer ik te spenderen aan looptrainingen en wedstrijden.

Lotte Willems

Lotte Willems

Loper

Ik ben Lotte, 32 jaar en mama van Ditte en Fonne. Ik ben een zelfstandige vroedvrouw en mijn vrije tijd vul ik op met trainen voor de triatlon.

Tim De Donder

Tim De Donder

loper

Hallo, ik ben Tim. Ik ga mee als loper. Ik werk fulltime als technieker met wateranalyseapparatuur. Daar probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het milieu en beter om te gaan met het nieuwe goud. Tot binnenkort!

Niels Tas

Niels Tas

loper

Ik ben Niels, gehuwd met Antigone en papa van Ona en Lars. Ik ben gepassioneerd door onderwijs, wiskunde, politiek en Dendermonde. Ik ga voor de 2de keer mee met Team 83, voor de eerste keer als loper. Ik kijk er ongelofelijk naar uit!

Thierry Van Haverbeke

Thierry Van Haverbeke

loper

Hey, ik ben Thierry een gepassioneerde marathon loper die graag een uitdaging aanneemt. Ondertussen vormen mijn vriendin, Sarah, en ik een nieuw samengesteld gezin. We zijn verhuisd naar het gezellige Sint-Gillis-bij-Dendermonde en stappen op 8 juli het huwelijksbootje in.

De fietsers

… doen hun best om de juiste route te volgen…

Joren Remue

Joren Remue

fietser

Ik ben Joren, verloofd met Astrid.
Al jaren spreek ik er over om eens deel te nemen aan Roparun en dit jaar is de eerste deelname een feit. Het kriebelt dan ook om er snel met dit team aan te beginnen.
Naast een mooie sportieve uitdaging trachten we met ons team ook geld in te zamelen voor verschillende kankergerelateerde projecten. Op deze manier proberen we patiënten en familie wat hoop, moed en kracht te geven om te blijven vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Alex Remue

Alex Remue

fietser

Ik ben Alex, gehuwd met Katty en vader van Joren en Jens.
Ondertussen ben ik reeds toe aan mijn 9de Roparun-deelname, dit telkens als fietser. Het wordt een ‘speciale’ Roparun die enkel plaatsvindt in Nederland. Het wordt terug een uitdagend avontuur maar met de steun van familie, vrienden en de toffe teamleden kijk ik er opnieuw met volle goesting en vertrouwen naar uit. Bezig zijn voor een goed doel geeft een goed gevoel.

Matthias De Vleeschouwer

Matthias De Vleeschouwer

fietser

Ik ben Matthias en ga dit jaar mee als fietser. Het wordt mijn eerste deelname aan de Roparun. In het dagelijkse leven werk ik als laborant in een onderzoekslabo. De strijd tegen kanker wordt op verschillende niveaus gestreden en belang van goede zorg en onderzoek kan niet genoeg benadrukt worden! In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport waarbij ik badminton, fietsen en wandelen met elkaar afwissel. Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van dit team!

Christian Van Camp

Christian Van Camp

fietser

Ik ben Christian, gepensioneerd projectleider. Ik hou van fietsen en ben bompa van 4 kleinkinderen.

Coördinatie

… zorgen er voor dat er niet te veel mis loopt…

Renaat Beirens

Renaat Beirens

coördinator

Hallo, Ik ben Renaat en dit wordt mijn 3de deelname. Voorgaande edities maakte ik deel uit van het catering team, dit jaar voor het eerst als coördinator. Buiten Roparun ben ik professioneel actief in de automobielsector en draag ik ook mijn steentje bij aan Chiro Ommekaar uit Vlassenbroek als volwassen begeleider.

Luc De Maeyer

Luc De Maeyer

coördinator

Chauffeurs/begeleiders

… zorgen voor tijdige aflossing, veilig vervoer en zoveel meer …

Nico De Greve

Nico De Greve

chauffeur - begeleider
Marcel Robyns

Marcel Robyns

chauffeur - begeleider

Ik ben Marcel Robyns, 52 jaar en woon in Sint-Gillis bij Dendermonde en werk als IT-er op de hoofdzetel van Engie in Brussel.
Sinds 2017 ben ik 2 maal per jaar een weekend vrijwilliger als transport manager en main driver voor de internationale sporters op de indoor (Topsporthal Gent in februari) en outdoor (Bloso Oordegem in mei) International Flanders Atletic Meeting (IFAM).
Ik organiseer dan alle lokale transfers voor de internationale sporters tussen station (of luchthaven voor late aankomsten) , hotel en sportaccommodatie, zowel om te trainen op vrijdag als voor hun sportprestatie op zaterdag en dit vindt nog eens plaats het weekend voor de Roparun.
Toevallig ben ik via Patrick eind april 2022 ingelijfd in Team83 voor een eerste deelname als chauffeur/begeleider van een volgbusje. Voor mij is de groep nog helemaal nieuw, maar ik ben er van overtuigd dat ondanks dat het toch wel vermoeiend gaat zijn voor ieder van ons en voor de sporters in het bijzonder, het ook heel tof gaat zijn om deze uitdaging met het Team tot een goed einde te brengen in Rotterdam en dat ik daar kan aan bijdragen ten voordele van het goede doel.

Mario Mertens

Mario Mertens

chauffeur - begeleider

Ik ben Mario,

Ik rijd graag met de auto, ik trek graag door Europa.
Team83 geeft me nu de kans dit samen met een hele groep mensen, die ik ondertussen aangenaam heb leren kennen, te doen.
Bovendien help ik hiermee kankerpatiënten een beter leven te geven. Dat maakt het plaatje compleet.
Wanneer zijn we weg...?

Paul Sijsmans

Paul Sijsmans

chauffeur - begeleider

Hey there, Paul here! Voor de tweede keer mee als chauffeur/begeleider, toch wel een beetje spannend op dat nieuwe parcours en met zoveel nieuwe mensen in het team. Maar het wordt ongetwijfeld weer een boeiende en fijne ervaring.
Ik ben verbonden aan KU Leuven, als stafmedewerker kwaliteit voor de bibliotheken en leercentra. In mijn vrije tijd vind je me in het Jazz Centrum van Dendermonde, soms al eens aan een kwistafel, als vrijwilliger links of rechts. En straks dus achter het stuur van het ‘buske’. We kijken er naar uit!

Kiné – verzorgers

… zorgen er voor dat pijnlijke en vermoeide spieren als ‘nieuw’ worden…

Bart Roofthooft

Bart Roofthooft

sportverzorger

Hallo iedereen, Ik ben Bart Roofthooft, 60 jaar jong en woon in Sint Gillis Waas, ik werk als diensthoofd in de onderhoudsafdeling van de Kerncentrale van Doel. Op sportief vlak ben ik al bijna heel mijn leven bezig met voetbal, eerst als speler uiteraard (provinciaal niveau) en later als trainer bij K. Rupel Boom FC. Ik ben gediplomeerd sportverzorger en de laatste 10 jaar ben ik vooral bezig met revalidatietrainingen voor spelers die terugkeren uit kwetsuur. Het is mijn 3e deelname aan de Roparun met team83, een toffe groep die zich onvoorwaardelijk inzet voor het goede doel, en waaraan ik dan een klein steentje kan bijdragen.

Silke Van Rossem

Silke Van Rossem

sportverzorger

Ik ben Silke. Ik heb 5 jaar gewerkt als zelfstandig kiné in Dendermonde. Stilaan ben ik ook in het onderwijs begonnen en dit heeft me nu fulltime opgeslokt. MAAR! Ik kan zeggen dat ik nu de toekomstige kinesisten, dokters, verpleegkundigen,… opleid, aangezien ik theorie sport en L.O. geef in het atheneum van Dendermonde. Ik kijk er naar uit om de lopers en de fietsers weer op te lappen en nieuwe krachten te geven!

Catering & mobilhome

… zorgen voor de onmisbare gezonde calorieën en zoveel meer…

Steven Plettinck & Evi Van Liefferinge

Steven Plettinck & Evi Van Liefferinge

catering
Marc Huybreghts

Marc Huybreghts

catering