De lopers

… onze ‘runners’ tijdens de Roparun…

Patrick De Smet

Patrick De Smet

Loper, teamkapitein

Mijn naam is Patrick De Smet.
Ik ben een loper en maak sinds de start van onze ploeg deel uit van het team.
Het engagement en de warme uitstraling van het project heeft mij steeds gestimuleerd om eraan mee te doen.
Hopelijk kan dit nog voor enkele jaren.

Griet Callebaut

Griet Callebaut

loper
Ilse Stevens

Ilse Stevens

loper

Hallo, ik ben Ilse, afkomstig uit Dendermonde maar woonachtig in Aalst.
Ik neem dit jaar voor de derde maal deel aan de Roparun als loper en kijk alweer uit naar het Pinksterweekend als hoogtepunt van ons Team83-werkingsjaar. Nog belangrijker dan de sportieve uitdaging tijdens het Roparunweekend is echter het inzamelen van financiële middelen om zo het leven van mensen met kanker draaglijker te maken.
Hopelijk kunnen ook dit jaar talrijke projecten financieel gesteund worden dankzij onze inzet en jullie bijdragen!

Luc Demaeyer

Luc Demaeyer

Loper

De Roparun vormt voor mij een dubbele uitdaging:
- bijdragen tot het verzamelen van fondsen voor een goed doel;
- tevreden om deel te mogen uitmaken van een sympathiek team;
een loopestafette is geen te onderschatten inspanning; maar dat staat evenwel niet in verhouding met de mentale en fysieke pijn die een kankerpatiënt voelt.

Peter Van Bockstael

Peter Van Bockstael

Loper

Ik ben Van Bockstael Peter, 55 jaar en woonachtig te Schellebelle.
Beroepshalve ben ik zaakvoerder van N.V. Van Bockstael & Partners, groothandel in floristenbenodigdheden.
Ik neem voor de tweede maal deel aan Roparun .
Wat spreekt me aan ?
Daar ik in mijn onmiddellijke omgeving reeds een paar maal geconfronteerd werd met mensen die deze ziekte moeten ondergaan, acht ik mij geroepen om op deze manier m’n steentje bij te dragen en deze mensen betere en leefbaardere momenten te laten meemaken.
Ik ben ook héél trots dat ik terug mag deelnemen met team83 Ros Beiaardrunners, een toffe bende waar elke schakel in elkaar past.

Ingeborg Van Vaerenbergh

Ingeborg Van Vaerenbergh

loper

Ik word als verpleegkundige dagelijks geconfronteerd met mensen die ongeneeslijk ziek zijn. In 2010 heb ik al eens meegelopen met team83 en ik wil dat graag opnieuw doen voor mensen die het nodig hebben. Als mijn inspanning de kwaliteit van hun leven kan helpen verbeteren, is het de moeite waard en wil ik met plezier "eventjes" afzien.

Jos Sarens

Jos Sarens

loper

Mijn derde deelname aan het Ropa-avontuur

Na kwetsuur vorig jaar, ben ik er weer als loper en speciaal voor mijn schoonzus die er ondertussen niet meer is nadat ze met ‘het vreselijke beest’ geconfronteerd werd.
Een extra stimulans tot het eigenlijke doel: nog meer geld in te zamelen om te helpen deze ziekte te bestrijden.

Peter Uyttersprot

Peter Uyttersprot

loper

Ik ben Peter, 48 jaar, gehuwd met Nathalie en vader van Stef (18) en Emma (14). Dankzij mijn werk bij de sportdienst Dendermonde heb ik Roparun en team83 leren kennen.
Het idee achter Roparun, nl. geld inzamelen voor mensen met kanker, sprak me wel aan en aangezien ik al enkele jaren loop bij AC Lebbeke was de keuze vlug gemaakt toen ze vorig jaar een loper nodig hadden.
Met dit fantastisch team heb ik ook het hele jaar kunnen samenwerken aan de belangrijkste opdracht, centjes inzamelen voor mensen met kanker.

De fietsers

… doen hun best om de juiste route te volgen…

Kamiel Van Belle

Kamiel Van Belle

fietser

Voor de 8ste maal op rij te mogen en te kunnen deelnemen aan het evenement Roparun maakt me, nog meer dan de 1° keer, blij omdat ik terug met een fantastisch team kan bijdragen om de meest verwerpelijke ziekte te helpen verzachten.
Gesteund door het enthousiasme dat ons team uitstraalt, wil ik terug de uitdaging - want dat is Roparun - aangaan om samen met het ganse team Rotterdam te bereiken.

Alex Remue

Alex Remue

fietser

Ik ben Alex, woonachtig in Lennik, gehuwd met Katty en vader van Joren en Jens.
Ondertussen ben ik reeds toe aan mijn 5de Roparun-deelname. Als fietser hoop ik opnieuw mijn steentje te kunnen bijdragen, zowel voor ons team als voor Roparun. Het wordt opnieuw een heel avontuur maar met de steun van familie, vrienden en ons ondertussen ervaren team83 kijk ik er opnieuw met veel goesting en vertrouwen naar uit.

Nina De Vos

Nina De Vos

fietser

Ik ben nog altijd graag actief bezig en dit op velerlei terreinen: zwemmen, fietsen, yoga, film, reizen, een gezellige babbel op café of een terrasje, dansen,…
De komende Roparun-editie mag ik alweer de fiets op om onze lopers te ondersteunen en daar ben ik best fier op! We gaan met het hele team voor hetzelfde doel: centjes inzamelen voor mensen en hun omgeving die dagelijks worden geconfronteerd met de vreselijke ziekte. En dat ‘beetje’ afzien is niks vergeleken bij het gevecht dat deze mensen dagelijks leveren tegen kanker.
Ik kijk er enorm naar uit om tijdens het pinksterweekend weer aan de start te staan in Parijs. That’s the way I like it!!

Monique Heirman

Monique Heirman

fietser

Hallo ik ben Monique Heirman
De voorbije twee jaar heb ik meegefietst tijdens RR, een heel mooie en boeiende ervaring !
Ook dit jaar ben ik blij dat ik er weer bij mag zijn !
Een heel toffe sportieve bende met allen één doel voor ogen : zoveel mogelijk geld inzamelen om mensen met kanker en hun naaste (n) het leven aangenamer te maken !

Coördinatie

… zorgen er voor dat er niet te veel mis loopt…

Johan L’Ecluse

Johan L’Ecluse

coördinator

"Ik ga dit jaar voor mijn 3° Roparun-deelname.
Net als vorig jaar sta ik samen met Freddy in voor de coördinatie in de hoop dat alles vlot en veilig verloopt zodat we met het ganse team opnieuw Rotterdam bereiken.
Ik doe het in de overtuiging dat het ingezamelde geld van onze projecten het leed van kankerpatiënten een beetje helpt verzachten.
Deel uitmaken van dit team vrienden geeft me immers een goed gevoel !"

Freddy Van De Velde

Freddy Van De Velde

coördinator

Dag allemaal. Na een eerste deelname als loper in 2013 ben ik toegetreden tot het bestuur van ons team.
Vanaf 2014 zet ik mij tijdens de Roparun in als mede-coördinator / chauffeur.
Het meevolgen en plannen van het sportief gebeuren is ieder jaar een hele gebeurtenis.
Er komen altijd wel onverwachte dingen op ons pad!
Ook in 2016 zal ik mij met plezier inzetten voor team83.
Het steunen van een goed doel, zonder enige vorm van eigenbelang, is toch één van de mooiste dingen die men kan doen voor zijn medemens!

Chauffeurs/begeleiders

… zorgen voor tijdige aflossing, veilig vervoer en zoveel meer …

Stefaan Van Vaerenberg

Stefaan Van Vaerenberg

chauffeur - begeleider / ICT
Rolle Van Geyte

Rolle Van Geyte

chauffeur - begeleider
Christian Van Camp

Christian Van Camp

chauffeur - begeleider
Frits Heirman

Frits Heirman

chauffeur - begeleider

Kiné – verzorgers

… zorgen er voor dat pijnlijke en vermoeide spieren als ‘nieuw’ worden…

David Peene

David Peene

kiné - verzorger

Hallo,
Ik ben David.
Toen ik hoorde dat dit evenement voor het goede doel is, heb ik dan ook geen moment getwijfeld om me aan te bieden als verzorger.
Ik kijk er naar uit om dit team de nodige massages en verzorging te geven.

Matthias Leys

Matthias Leys

kiné - verzorger

Hallo ik ben Matthias,
Ik ben momenteel verzorger bij een wielerteam, aangezien ik mij graag wil toeleggen op meerdere sporten, heb ik mij via mijn collega David direct aangeboden voor dit team. Om een goed doel te steunen wil ik mij altijd graag inzetten!

Stijn Dossche

Stijn Dossche

kiné - verzorger

Hallo, mijn naam is Stijn!
Net als David en Matthias volg ik ook de richting fitnessinstructeur en sportverzorger. Toen ze mij zeiden dat ze aan dit evenement deelnamen, wou ik ook heel graag helpen. Bij deze ben ik dus zeer opgetogen dat ik de sporters van de nodige verzorging kan voorzien!

Glenn ‘Junior’ Pepermans

kiné - verzorger

Catering & mobilhome

… zorgen voor de onmisbare gezonde calorieën en zoveel meer…

Tom Vercruyssen

Tom Vercruyssen

catering

Hallo, ik ben Tom Vercruyssen (aan mijn vijftigste levensjaar bezig), 24 jaar gehuwd met Diane en papa van Pieter en Ruben, woonachtig te Sint Gillis D’monde.
In 2012 heb ik mij (voor de eerste maal) ten volle ingezet voor het team om zoveel mogelijk centjes te verzamelen tegen deze vreselijke ziekte, als apotheose van die campagne heb ik als begeleidende fietser het ROPARUN weekend beleefd met team83!
Omwille van diverse (persoonlijke) redenen heb ik enkele deelnames (jaren) de kracht niet gehad om me 100 % te kunnen inzetten en ben ik uit het team verdwenen.
Vorige deelname heb ik terug een beetje kunnen proeven van de sfeer (opnieuw actief deelgenomen aan enkele acties), en ben ik voorzichtig terug op de kar gesprongen om me zo mee in te zetten voor het goede doel!
Ik heb ondertussen ook in mijn naaste omgeving dierbaren moeten achterlaten die getroffen waren door deze wrede ziekte en mede daarom wil ik me opnieuw voor 200 % inzetten om zoveel mogelijk te kunnen betekenen als team tegen deze vreselijke ziekte. Het steunen van een goed doel zonder eigenbelang!
Tijdens het “ROPARUN” weekend hoop ik er samen met het cateringteam voor te zorgen dat alle teamleden voldoende voorzien worden van gevarieerde maaltijden.

Sara Hofman

Sara Hofman

catering

Ruben Wauters

catering
Lobke Van Impe

Lobke Van Impe

catering

Foto/video

… zorgt voor fijne foto- en videoherinneringen …

Marc Huybreghts

Marc Huybreghts

Foto & video

Mijn taak binnen het team 83 is om foto- en videomateriaal te maken.
Op deze manier wil ik mijn erkenning voor de inzet van iedereen van het team tonen en mijn steentje bijdragen tot het succes hiervan.
Maar ook omdat lopen, fietsen, kiné, catering, … niet direct dingen zijn die mij liggen.