De lopers

… onze ‘runners’ tijdens de Roparun…

Patrick De Smet

Patrick De Smet

Loper, teamkapitein

Hallo, mijn naam is Patrick De Smet beter gekend als Patje. Ik ben een (vrij) jonge vijftiger. Sporten is een passie... Ik geef al jaren jeugdbadminton trainingen. Verder heb ik in een vorig leven enkele halve marathons gelopen; 3 x de dodentocht uitgewandeld, langeafstand gezwommen en waterpolo gespeeld. Ik loop mee in de hoop dat door de opgehaalde bijdrages het leed van de kankerpatiënten wat draaglijker kan worden gemaakt.

Lien Baert

Lien Baert

loper

Dag dag,
ik ben Lien en loop met GRAAGTE een 2de keer mee tijdens de Roparun met Team 83!
Nog steeds turnjuf en actief daarbuiten (lopen, badmintonnen, spinnen ,rugby,...) Altijd klaar voor een sportieve uitdaging!
Na een fantastische ervaring vorig jaar wil ik me opnieuw inzetten voor het team met het inzamelen van centen en eurootjes alsook een paar “blokjes” lopen voor het goede doel!
😉

Ilse Stevens

Ilse Stevens

loper

“Hallo, ik ben Ilse Stevens, woonachtig in Aalst, en in mijn vrije tijd hou ik mij bezig met (lange afstands)lopen, fietsen, wandelen (o.a. reeds een aantal keer de Dodentocht)/met rugzak + tent rondtrekken. Tot 2 jaar terug heb ik ook actief rugby gespeeld.
Ik draag graag mijn steentje bij in het teamwerk van fondsenwerving voor een draaglijker bestaan voor kankerpatiënten en kijk uit naar de sportieve uitdaging die de Roparun zelf is!”

Luc Demaeyer

Luc Demaeyer

Loper

De Roparun vormt voor mij een dubbele uitdaging:
- bijdragen tot het verzamelen van fondsen voor een goed doel;
- tevreden om deel te mogen uitmaken van een sympathiek team;
een loopestafette is geen te onderschatten inspanning; maar dat staat evenwel niet in verhouding met de mentale en fysieke pijn die een kankerpatiënt voelt.

Peter Van Bockstael

Peter Van Bockstael

Loper
Ingeborg Van Vaerenbergh

Ingeborg Van Vaerenbergh

loper

Ik word als verpleegkundige dagelijks geconfronteerd met mensen die ongeneeslijk ziek zijn. In 2010 heb ik al eens meegelopen met team83 en ik wil dat graag opnieuw doen voor mensen die het nodig hebben. Als mijn inspanning de kwaliteit van hun leven kan helpen verbeteren, is het de moeite waard en wil ik met plezier "eventjes" afzien.

Peter Uyttersprot

Peter Uyttersprot

loper

Hallo, ik ben Peter en ben tevreden dat ik mijn steentje kan bijdragen bij team83.
Ik loop al een tijdje als recreant en heb vorig jaar in Antwerpen mijn eerste marathon gelopen. Nu kijk ik uit naar de sportieve uitdaging en ben blij dat ik hiermee ook de kankerpatiënten kan steunen.

Frankie Van Damme

Frankie Van Damme

loper
Jos Sarens

Jos Sarens

reserve-loper

ik ben Jos en blijkbaar ben ik met Patje de ouderdomsdeken in de ploeg.
De ervaringen van vorig jaar omtrent het hele Roparun-gebeuren hebben me enorm gestimuleerd om terug deel te nemen in 2015.
Vooral de samenwerking tijdens het ganse vorige jaar in het team voor het echte doel, nl. geld inzamelen voor de palliatieve kankergerelateerde zorg en de recente persoonlijke betrokkenheid bij het ‘probleem’, geven mij vleugels om - hopelijk op alle vlakken - er een topeditie van te maken.

Els Dierkx

Els Dierkx

reserve-loper

Haai,
naast spelen met mijn 2 lieve dropjes van 3 en 4 jaar vind ik plezier in ijsberen en triatlon. Helemaal vOOr een serieuze inspanning tvv het goede doel geef ik er graag een lap op samen met heel team83!

De fietsers

… doen hun best om de juiste route te volgen…

Kamiel Van Belle

Kamiel Van Belle

fietser

Voor de 7° maal op rij te mogen en te kunnen deelnemen aan het evenement Roparun maakt me, nog meer dan de 1° keer, blij omdat ik terug met een fantastisch team kan bijdragen om de meest verwerpelijke ziekte te helpen verzachten.
Gesteund door het enthousiasme dat ons team uitstraalt, wil ik terug de uitdaging, want dat is Roparun, aangaan om samen met het ganse team Rotterdam te bereiken.

Alex Remue

Alex Remue

fietser

Ik ben Alex, ondertussen al een paar jaar de kaap van 50 gepasseerd, woonachtig in Lennik, gehuwd met Katty en vader van Joren en Jens. Het Roparun-gebeuren heb ik pas echt ontdekt nadat enkele vrienden de voorbije edities hebben deelgenomen. Hun enthousiasme en inzet voor het goede doel hebben me overtuigd om het ooit zelf te proberen en een steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. En nu krijg ik terug de kans om reeds voor de vierde maal deel te nemen. Toch wordt het opnieuw een heel avontuur maar met de steun van familie, vrienden en enkele doorwinterde Roparunners van Team 83 kijk ik er opnieuw met veel goesting en vertrouwen naar uit.

Nina De Vos

Nina De Vos

fietser

Ik ben Nina De Vos en ik ben graag actief bezig (reizen, fietsen, zwemmen, yoga, film, cultuur,…). Daarnaast vind ik het sociaal voelend aspect ruim zo belangrijk. En dat vind ik bij Roparun! Dat is echt speciaal! Met zijn allen ten volle gaan voor hetzelfde doel: geld inzamelen voor mensen die vechten tegen kanker. En dit gebeuren wil ik ook dit jaar niet missen. Dit jaar kruip ik weer op de fiets om onze lopers (hopelijk)de juiste weg te wijzen. Ik heb er terug heel veel goesting in samen met mijn team!
That’s the way I like it!!

Monique Heirman

Monique Heirman

fietser

Hallo ik ben Monique Heirman
De voorbije twee jaar heb ik meegefietst tijdens RR, een heel mooie en boeiende ervaring !
Ook dit jaar ben ik blij dat ik er weer bij mag zijn !
Een heel toffe sportieve bende met allen één doel voor ogen : zoveel mogelijk geld inzamelen om mensen met kanker en hun naaste (n) het leven aangenamer te maken !

Coördinatie

… zorgen er voor dat er niet te veel mis loopt…

Johan L’Ecluse

Johan L’Ecluse

coördinator

"Ik ga dit jaar voor mijn 3° Roparun-deelname.
Net als vorig jaar sta ik samen met Freddy in voor de coördinatie in de hoop dat alles vlot en veilig verloopt zodat we met het ganse team opnieuw Rotterdam bereiken.
Ik doe het in de overtuiging dat het ingezamelde geld van onze projecten het leed van kankerpatiënten een beetje helpt verzachten.
Deel uitmaken van dit team vrienden geeft me immers een goed gevoel !"

Freddy Van De Velde

Freddy Van De Velde

coördinator

Dag allemaal , ik ben Freddy Van de Velde , 57 jaar en gehuwd met Viviane. Ik ben de pa van Els en Veerle en de peter van Lennert, Linde, Lune en Bente.
Ik ben lid van AC Denderland, van wandelclub De Bleinen, van twee visclubs en van dansschool De Proft. Ik hou ook van lekker eten, film en reizen.
Ik heb ondertussen al heel wat wandelervaring opgedaan: trektochten door Alpen en Pyreneeën, 8 dodentochten, GR20 in Corsica…
Geen tijd om mij te vervelen dus. Met ACDL liep ik al tweemaal mee met de Roparunlopers tussen Opstal en Dendermonde. Ik proefde dus reeds van de speciale sfeer rond het evenement.
Toen mijn makker Johan L’Ecluse mij vorig jaar vroeg om hem te assisteren bij het kaartlezen was ik direct gewonnen voor een eerste deelname, die ik dan uiteindelijk als loper mocht doen. Dit jaar ga ik samen met Johan de coördinatie van ons tijdens de eigenlijke Roparun doen en zorgen dat alles zo vlot mogelijk verloopt.
Een sportief gebeuren ondersteunen en daarmee nog een goed doel dienen, zeg nu zelf, er zijn niet veel mooiere dingen in het leven.
Blij dat ik er bij kan zijn.

Chauffeurs/begeleiders

… zorgen voor tijdige aflossing, veilig vervoer en zoveel meer …

Stefaan Van Vaerenberg

Stefaan Van Vaerenberg

chauffeur - begeleider / ICT
Frits Heirman

Frits Heirman

chauffeur - begeleider
Christian Van Camp

Christian Van Camp

chauffeur - begeleider
Marnix De Schryver

Marnix De Schryver

chauffeur - begeleider

Ik ben Marnix De Schryver en ik hou van fietsen, lopen en bergtochten (actief) en van alle sporten (passief). Vooral fysieke uitdagingen zijn mijn ding. Mijn niet-sportieve interesse gaat naar geschiedenis (Wereldoorlog I), film (Tarantino, Fassbinder & Heimat) muziek (Pink Floyd, Led Zeppelin & Bowie).
Ik ben lid van WTC Buslotfietsers en van AC-Denderland. Bij de ‘Buslotters’ zit ik ook in het bestuur. Via Denderland heb ik Patje leren kennen en wil met steentje bijdragen om op een sportieve manier geld in te zamelen voor het kankerfonds. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit enthousiaste team en zal mijn best doen in het zoeken naar sponsering en meehelpen bij alle mogelijke activiteiten. Voor de ROPA-run 2014 ben ik begeleider/chauffeur van één van beide teamvolgwagens en misschien kan mijn kennis van fietsmechaniek van pas komen.
“Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better” (Samuel Becket)

Mien Van Remortel  & Jo Vuylsteke

Mien Van Remortel & Jo Vuylsteke

chauffeur - begeleider mobilhome

Kiné

… zorgen er voor dat pijnlijke en vermoeide spieren als ‘nieuw’ worden…

Claudine Keppens

Claudine Keppens

kiné

Toch blij dat ik er opnieuw bij ben.
Ieder op onze manier gaan we er weer samen voor!

Mia Rasschaert

kiné
Karel De Langhe

Karel De Langhe

verzorger/masseur

Ik ben Karel. Via mijn opleiding sportverzorging ben ik in contact gekomen met het team om te zorgen voor een deugddoende massage na de inspanning. Zo zal ik van de partij zijn om hen op hun wenken te bedienen.

Een goed doel, een mooi initiatief, daar doen we het voor...

Catering

… zorgen voor de onmisbare gezonde calorieën en zoveel meer…

Nele De Nert, Sofie De Nert & Mien Van Remortel

Nele De Nert, Sofie De Nert & Mien Van Remortel

catering

Onze enthousiaste ‘chefs’...
Hun slogan : ‘nous avons la coeur à la place juste... !’

Foto/video

… zorgt voor fijne foto- en videoherinneringen …

Marc Huybreghts

Marc Huybreghts

Foto & video

Mijn taak binnen het team 83 is om foto- en videomateriaal te maken.
Op deze manier wil ik mijn erkenning voor de inzet van iedereen van het team tonen en mijn steentje bijdragen tot het succes hiervan.
Maar ook omdat lopen, fietsen, kiné, catering, … niet direct dingen zijn die mij liggen.