Roparun 2022… zoektocht naar motorhome

Onze sponsor Alpha Motorhomes die ons meerdere jaren steunde (waarvoor nogmaals DANK!) kan ons dit jaar niet helpen.
Daarom zijn we voor onze Roparun-deelname aan editie 2022 nog steeds op zoek naar een motorhome (6 slaapplaatsen) om er onze 2 teams (telkens 4 lopers en 2 fietsers) te laten rusten.

De motorhome wordt in principe enkel als rustplaats gebruikt. De overige mogelijkheden (sanitair, keuken,…) worden niet gebruikt. Wie wilt zijn/haar motorhome voor het goede doel laten gebruiken of wilt als chauffeur van zijn/haar motorhome, het Roparun-avontuur zelf meemaken met ons team?

Roparun gaat in 2022 door tijdens het pinksterweekend (van zaterdagochtend 4 juni tot maandagavond 6 juni) en er wordt enkel in Nederland gelopen/gefietst. Wij lopen de zuidelijke route vanaf het vliegveld van Twente (via Arnhem, Nijmegen, regio Venlo, Eindhoven, ’s Hertogenbosch, Tilburg, Breda, Roosendaal) naar Rotterdam (een afstand van ongeveer 520 kilometer).

Interesse? Contacteer ons via team83RosBeiaardrunners@hotmail.com of via één van onze teamleden.

Alvast BEDANKT!