Streekbierentocht in Opstal tijdens Roparun

We mogen al eens reclame maken voor anderen…

Op Pinksterzondag 24 mei 2015 trekt de ROPARUN voor de zesde maal door Opstal en hieraan voorafgaand wordt voor de tweede maal een  Streekbierenloop georganiseerd op een prachtig versierd parcours. In Opstal is jong en oud volop in de weer om tegen 24 mei het straatbeeld kleurrijk te sieren met massaal veel  wildbreiwerk.
Het concept van de eerste editie blijft behouden: van 17u00 tot 18u30 kan je rondjes (ong. 2 km) lopen langs het prachtige met wildbreiwerk versierde Roparun-parcours; per gelopen ronde ontvang je na afloop een streekbier (frisdrank voor de jeugd).
Het assortiment Streekbieren is nog aantrekkelijker: Kossaat, Malheur, Karmeliet, Palm Hop Select, Cornet, Kwaremont, Petrus…
Niet zo sportief? Geen probleem, ook wandelaars kunnen een mooi assortiment streekbieren vergaren.
Vooraf inschrijven is wenselijk en kan via HartelijkOpstal@hotmail.be tot uiterlijk 15 mei  2015.
Na afloop van de loop is er mogelijkheid om rustig bij te tanken en gratis te genieten van de randanimatie, optreden van de coverband DUK en natuurlijk ook van de doortocht van de ROPARUNNERS.
De opbrengst van deze avond gaat integraal naar Erkrido  | Kom op Tegen Kanker Buggenhout. Noteer dus alvast deze activiteit in je agenda en volg ons op Hartelijk Opstal !

voorkant flyer streekbierentocht Opstal   achterkant flyer Streekbierentocht Opstal