persmoment & teamreceptie

Op vrijdag 6 februari 2015 was het verzamelen geblazen in Huize Geertrui te Vlassenbroek.
We hadden de (plaatselijke) schrijvende pers uitgenodigd om Roparun in het algemeen en ons team in het bijzonder onder de aandacht te brengen en de (naam)bekendheid te vergroten. Patrick en Jos waren sprekers van dienst. Carine Verhelst, schepen van sport van stad Dendermonde, was op onze uitnodiging ingegaan en bracht onder meer de komende Roparun-doortocht ter sprake.
We zijn in de archieven van team83 gedoken en hebben alle – hopelijk hebben we niemand vergeten – huidige én oud-teamleden uitgenodigd op deze eerste receptie. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat we toch op iets meer respons hadden gehoopt.  Het was een aangename verrassing om Miek en Geert, twee team83’ers van het eerste uur te ontmoeten. Zij waren zelfs vanuit Limburg afgezakt om er bij te zijn.
Het was een bescheiden doch gezellige samenkomst. Bij een lekkere pint (of iets anders) werden herinneringen opgehaald. Een fotopresentatie met beelden uit alle edities waaraan team83 heeft deelgenomen, mocht natuurlijk niet ontbreken.
Wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar…

IMG_3046   IMG_3044

IMG_3049   IMG_3050

IMG_3052   IMG_3065

IMG_3074   IMG_3062

IMG_3064   IMG_3070

IMG_3071   IMG_3077

IMG_3078   IMG_3079

IMG_3080   SONY DSC

SONY DSC   SONY DSC

SONY DSC   SONY DSC

SONY DSC   SONY DSC

SONY DSC

 

In de krant Het Laatste Nieuws dd 17/02/2015 verscheen volgend artikel :

Team 83 bereidt Roparun voor

foto nieuwsblad receptie 2015
foto Goossens

De Ros Beiaardrunners bereiden momenteel hun deelname aan de volgende Roparun voor. De estafetteloop tussen Parijs en Rotterdam brengt geld in het laatje voor Kom op tegen Kanker. De opbrengst gaat naar projecten die het leven van kankerpatiënten verbeteren. “Hoewel vooral de lopers meestal in de kijker staan, is er ook een heel team achter de schermen paraat”, zegt Patrick De Smet van de Ros Beiaardrunners. “Zonder hen zouden we de eindstreep zeker niet halen. Ons team is momenteel bijna volledig, al kunnen we wel nog de hulp van enkele kinesisten gebruiken.” Tijdens het pinksterweekend trekken de lopers van Roparun opnieuw over de Vlasmarkt.  (DND)