steun patiëntenontspanning ziekenhuis Dendermonde

Op 23/12/2014 hebben wij aan de kankerafdeling van het ziekenhuis az Sint-Blasius te Dendermonde ontspanningsmateriaal en speelgoed overhandigd. Op die manier kunnen de patiënten die er een behandeling ondergaan, de tijd op een aangename manier doorbrengen. Een tweede ‘levering’ wordt nog voorzien.

In de krant Het Nieuwsblad dd 27/12/2014 verscheen volgend artikel :
Roparunteam 83 steunt Sint-Blasius
door svov

Dendermonde
De Ros Beiaardrunners overhandigden een geschenkenpakket aan het Internistisch Dagcentrum van AZ Sint-Blasius. ‘We nemen jaarlijks deel aan Roparun en schenken het verzamelde sponsorgeld aan lokale initiatieven rond kanker’, zegt Patrick De Smet. ‘Onze schenking bestaat uit spelmateriaal voor de ontspanning van de patiënten. Eerder dit jaar sponsorden we al hapjes voor de Dag tegen Kanker.’