Wafel- en truffelverkoop

Onze jaarlijkse wafel- en truffelverkoop start!
De opbrengst gaat volledig naar Stichting Roparun en naar de ondersteuning van kankergerelateerde projecten.
Ons assortiment lekkers :
aan 7 euro/doos :
– doos vanille- of chocoladewafels (800 gr – wafels per 2 verpakt)
– doos suikerwafels (700 gr – individueel verpakt)
– carré-confituurtjes (700 gr – los/in bulk)
aan 6 euro/doos
– doosje melkchocolade schilfertruffels (200 gr)
Bestellen kan bij al onze teamleden, tot en met 17 april!
We voorzien levering vanaf 27 april!
Alvast hartelijk dank voor de steun en… smakelijk!!!
Deel dit bericht gerust, dankjewel! ♥️

Spaghettizwier de ‘Volleyvrienden’

Graag maken we even reclame…
Op 19 maart 2023 organiseren de ‘Volleyvrienden’ opnieuw een spaghettifestijn ten voordele van het goede doel (Muco-vereniging en steun aan kankergerelateerde projecten). Meer info op : https://www.volleyvrienden.be/
Diverse leden van de ‘Volleyvrienden’ hebben in het verleden met team83 deelgenomen aan Roparun.
Iedereen hartelijk welkom!

Spaghettifestijn 2023 – dankjewel iedereen

Na enkele moeilijke Covid-jaren waarin we geen spaghettifestijn konden organiseren, was het gisteren toch ietwat afwachten hoe het zou verlopen.
Onze ‘ongerustheid’ maakte heel snel plaats voor een gelukzalige ‘oef’. Jullie zijn ons duidelijk niet vergeten en hebben een warm en groot hart!
We hadden het genoegen om net geen 300 mensen te mogen ontvangen. Aangevuld met onze eerste testversie van ’take-away’ komen we aan ruim 320 porties spaghetti!
Een hele dikke gemeende DANKJEWEL!
 
Het gewicht van de groentenmand, te winnen met onze tombola, is gekend : 24 kilogram en 130 gram!
De winnaar is ondertussen ook gekend : Sara Hofman uit Sint-Agatha-Berchem. Zij noteerde 24 kilogram en 128 gram op haar tombolaticket, dus slechts een verschil van 2 gram! Puik geschat! Dikke proficiat! We zorgen dat de mand terechtkomt!

Spaghettifestijn 2023

2023 is al enkele dagen ‘oud’… tijd dus om opnieuw aan de slag te gaan 😉.
Na enkele Corona-jaren zonder eetfestijn kunnen we nu eindelijk opnieuw ons spaghettifestijn organiseren.
Hou daarom zaterdag 11 februari 2023 vrij en kom bij ons spaghetti eten en steun het goede doel!
Iedereen WELKOM.
We voorzien ook takeaway doch hiervoor is voorafgaandelijke bestelling en betaling nodig (zie flyer).
Bestelling via link : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUs2xMrcoPrUgvI-cSYMqo1wbkyIuVRAdDxwlWC8wp721VDA/viewform?usp=share_link

Kersthappening Lutterzele

Op 17 december a.s. zijn we vanaf 15 uur tot 23 uur aanwezig op de kersthappening te Sint-Gillis-Dendermonde (Lutterzele), Spoorwegstraat. We verkopen er lekkere oesters met aangepaste drank ten voordele van Roparun en ondersteuning van kankergerelateerde projecten. Kom zeker eens langs en steun het goede doel!

Roparun 2023

In 2023 organiseert Stichting Roparun opnieuw een Roparun-editie die enkel op Nederlands grondgebied zal plaatsvinden. Jammer voor de Belgische teams omdat we nog maar eens een doortocht door onze regio zullen moeten missen. Team83 zal in 2023 opnieuw deelnemen aan Roparun. We hopen dat we in 2024 opnieuw aan de start in Parijs zullen staan om dan opnieuw door België te passeren.

Roparun 2022

Onze 12de deelname aan Roparun zit er op… Tijdens het voorbije pinksterweekend hebben we met een grotendeels vernieuwd en deels verjongd team deelgenomen aan Roparun. Dit jaar bleef Roparun jammer genoeg opnieuw beperkt tot Nederland en konden we dus niet in onze regio passeren. De voorbereiding voor onze deelname had heel wat voeten in de aarde want, na afzegging van heel wat ‘anciens’ moesten we op zoek naar nieuwe teamleden voor zowat alle functies : lopers, fietsers, chauffeurs, catering. Tevens dienden we volledig nieuwe rust- en wisselplaatsen te zoeken. Dat lukte allemaal maar het kostte heel wat uren werk en ettelijke mails.

Het was voor iedereen een grotendeels nieuw parcours waarbij keuze was tussen een noordelijke of zuidelijke route. Wij kozen voor de zuidelijke route aangezien deze vanaf Ossendrecht via de ‘oude’ route vanuit Parijs liep.

Last minute moesten we nog op zoek naar een loper aangezien onze teamcaptain Patrick noodgedwongen forfait moest geven. We moesten ook nog op zoek naar een nieuw teambusje én op zaterdag hadden we nog een tegenslag omdat Silke, één van onze kiné/verzorgers, ook nog uitviel.

Uiteindelijk raakten we, mét Erwin, onze last minute nieuwe loper, op tijd op de vliegbasis Twente waar de start van Roparun plaatsvond. Onder een warme stralende zon begon ons Roparun-avontuur. TeamA, bestaande uit de lopers Lotte, Tim, Niels en Andy en fietsers Joren en Alex, vertrok om 13.10 uur. Marcel en Mario, chauffeurs/begeleiders van het teambusje, repten zich naar de lokatie op het parcours waar we hen zouden ontmoeten. Na een kleine 60 kilometer was teamB aan de beurt. De lopers Ilse, Bert, Thierry en Erwin, de fietsers Christian en Matthias en de chauffeurs/begeleiders Paul en Nico mochten eveneens ongeveer 60 kilometer afleggen. Ondertussen waren onze coördinatoren Renaat en Luc, onze verzorger Bart en ons cateringteam bestaande uit Evi, Steven, Antoon en Marc ook al aardig in de weer op de eerste rustplaats.

We hebben het geluk gehad dat de eerste 3 rustplaatsen in bestaande gebouwen (2 voetbalclubs en een bedrijf) konden georganiseerd worden waar we toch sanitaire faciliteiten hadden en voldoende mogelijkheden voor onze catering.

De  nachtelijke kilometers werden goed verteerd.

Op pinksterzondag gooiden de weergoden roet in het spreekwoordelijke eten en kregen beide teams een zondvloed aan regen te verwerken. Niet aangenaam, niets aan te doen… en er zijn ergere dingen in het leven. Wel jammer dat het slechte weer er ook voor zorgt dat er hier en daar duidelijk minder toeschouwers en minder randanimatie is.

De tweede nacht verliep ook vrij goed niettegenstaande de vermoeidheid toch meer en meer voelbaar werd. Roparunners weten maar al te goed dat het gebrek aan rust niet te onderschatten is.

Pinkstermaandag verliep aanvankelijk ook heel goed. Droog zonnig weer en allen samen onderweg naar Rotterdam. Hoe dichter Rotterdam kwam, hoe dreigender de wolken toch werden. Zou er dan toch weer nattigheid komen…? Voor één van onze lopers kwam de nattigheid niet van ‘boven’. Hij kwam ongelukkig ten val en dook kopje onder in een Hollandse sloot. Toch even schrikken maar, buiten een nat pak, gelukkig geen erge gevolgen. En de ‘ongelukkige’ toonde meteen uit welk goed Vlaams hout hij gesneden is want, na wat afdroog- en poetswerk, besliste hij direct om verder te lopen… Chapeau!

Aankomst en tijdregistratie in Rotterdam net voor de Erasmusbrug. We hebben het gehaald! Nog even ‘aanschuiven’ naar de Coolsingel. Het is ondertussen toch weer aan het regenen en hierdoor is er in Rotterdam ook duidelijk minder volk op de been. Het feit dat we ook vroeger dan gewoonlijk finishen kan er misschien ook iets mee te maken hebben. Op heel korte tijd kunnen we onder de finishboog door en hebben we even ons gloriemomentje. Even live whatsappen met onze onfortuinlijke teamcaptain Patrick die van in Dendermonde heel begrijpelijk  emotioneel reageert maar hij ziet dat het goed is.

Nog snel een groepsfoto maken en dan de teamvoertuigen ophalen in Schiedam. Ondertussen tonen de weergoden nog maar eens dat ze daarboven precies water op overschot hebben waardoor we opnieuw kletsnat worden.

De terugkeer naar Dendermonde verloopt veilig en vlot dankzij enkele fitte chauffeurs die naar Rotterdam gekomen zijn. Bedankt Freddy, Raoul, Sam, Wesley, Kim.

Afwachten wat 2023 zal brengen… Opnieuw een Roparuneditie die start in Parijs? We hopen het alvast…

Dankjewel…

Drukke tijden…
De laatste voorbereidingen voor deelname aan Roparun zijn bezig.
Onze wafel- en truffelverkoop zit er ondertussen ook op en de (laatste) bestellingen worden geleverd. We willen hierbij iedereen van harte bedanken die de voorbije weken een doosje wafels of truffels bestelde. Hartelijk dank voor alle steun en sympathie die we mochten ontvangen en waardoor we uiteindelijk in totaal 1229 dozen konden verkopen! Dikke MERCI!!!

Ronde van Zele 2022

Als voorbereiding op onze Roparundeelname kwamen enkele lopers en fietsers op 16 april 2022 aan de start van de Ronde van Zele.